Loading...

Vi hjälper dig sätta egna gränser!

Vi vill ge dig möjligheten att sätta dina egna gränser för spelande och budget. Därför tillhandahåller vi verktyg så att du kan förebygga ett ohälsosamt spelbeteende och att spela ansvarsfullt.

Behöver du en paus?

Du kan begränsa tillgången till ditt konto när du vill direkt via Spelgränser genom att välja en tidsperiod från 24 timmar till 7 dagar. Om du vill aktivera självuteslutning under en längre period än 7 dagar kan du välja 1 månad, 3 månader, 6 månader eller ”Obestämd tid”.

Om du väljer självuteslutning som omfattar mer än 7 dagar kommer ditt konto inte att öppnas igen förrän perioden har löpt ut; en begäran om återaktivering av konto kommer att följas av en ”cooling off”-period på 24 timmar. Om du väljer ”Obestämd tid” förbehåller vi oss rätten att, efter eget gottfinnande, införa ytterligare en period innan kontot tillåts att öppnas igen.

Om du tror att du kan ha spelproblem rekommenderar vi att du söker professionell hjälp. På den här sidan hittar du en lista över oberoende organisationer som erbjuder hjälp och stöd.

Är du orolig för dina barn?

Är du orolig att dina barn kan komma åt denna sajt? Om du som vuxen delar dator med underåriga se alltid till att dina användarnamn, lösenord och bankuppgifter är låsta för de underåriga. Det finns även programvara som kan hjälpa dig med detta. Ett exempel är NetNanny.

Om du behöver extra hjälp kan du alltid mejla vår kundtjänst.

18+

Det är olagligt för alla under 18 år att öppna konto och/eller spela på Jackpotjoy. Jackpotjoy förbehåller sig rätten att utföra ålderskontroll på alla kunder och kan stänga av ett konto tills adekvat information mottagits.

Är du orolig över dina vänners spelande?

Är du orolig att dina vänner eller någon i din familj har ett spelberoende? Var vänlig att kontakta vår kundtjänst. De kan hjälpa dig och personen du är orolig över.

Frivilligorganisationer

Här nedan hittar du några organisationer som kan hjälpa dig eller någon i din närhet som spelar och har ett spelberoende.Spelpaus.se:

Hemsida: www.spelpaus.se/?scos=true
Här kan du stänga av dig från spel om pengar och i och med det får du heller ingen direktmarknadsföring om spel.

Stödlinjen:

Hemsida: www.stodlinjen.se
Telefon: 020 - 81 91 00

Spelinstitutet:

Hemsida: www.spelinstitutet.se/spelompengar
Hemsida: www.slutaspela.nu/

Spelberoendes riksförbund:

Hemsida: www.spelberoende.se

Anonyma spelare:

Hemsida: www.ga-sverige.se/hitta-en-stodgrupp/

Gamblingtherapy:

Hemsida: www.gamblingtherapy.org/sv
Kontaktformulär: www.gamblingtherapy.org/en/email-support-gambling-therapy
Denna gratisapp från Gambling Therapy ger dig verktyg och information för att hjälpa dig som har ett spelproblem och inkluderar en live chatt och mycket mer. Den finns tillgänglig för iPhone och Android.
Loading...